Bjärred

Folkungavägen 2A

Typ
Bostadsrätt
Boarea
86 kvm
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
3 816 kr/mån
Pris
4 095 000 kr
Bilder Bostaden Visning Ritning Karta

I kärnan av ett livfullt torg mitt i Bjärred, nära till öppet hav och vackra naturstråk, finner vi med planerad inflyttning i vår, den ståtliga byggnaden på Folkungavägen. Brf Residenset byggs i en vacker bågform som tillsammans med det sandfärgade teglet, bronsfärgade plåtfasaden och längsgående terasserna blir Bjärreds nya landmärke. Materialen man omsorgsfullt valt för huset är hållbara, tidlösa och kommer att åldras vackert. Hörnlägenheten på tre r o k med en generös balkong har allt man kan önska. De stora sociala ytorna har en lättmöblerad planlösning och ett vackert ljusinsläpp från höga fönster från golv till tak. Hela lägenheten är ljus och varje kvadrat är omsorgsfullt genomarbetad i vackra kvalitetsmaterial. Vitpigmenterat ekgolv, fönsterbänkar i natursten, helkaklade badrum för att nämna några. Allt med dansk fingertoppskänsla. Det väldisponerade köket är i direkt anslutning till de öppna sociala ytorna och härifrån når du balkongen med utsikt ner över det halvmåneformade torget. Här kan du njuta av den mjuka eftermiddags- och kvällssolen. Lägenheten rymmer även ett väl tilltaget sovrum med klädkammare och ett badrum i direkt anslutning till sovrummet. Det mindre andra sovrummet har platsbyggd garderob och även här ett större ljusinsläpp från höga fönster. Från hallen nås det större badrummet, här finns både tvättmaskin och torktumlare. Redan nere i husets entré möts du av en gedigen känsla med ekpartier, fiskbenslagd klinkers och en fin ljussättning. Du tar hissen ner till garaget eller lämnar bilen hemma för att lätt transportera dig med tåg eller buss till närliggande städer. Här kommer du bo i händelsernas centrum i en anrik badort vid ett efterlängtat torg. Välkommen till Folkungavägen!

Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare Victor Jörgensen Reg fastighetsmäklare/delägare [email protected] 076-112 04 14
Rumsbeskrivningar

HALL

Parkettgolv och vita väggar.

KÖK

Vit köksinredning från vedum och bänkskiva i laminat. Full maskinell utrustning från Siemens och integrerad kyl och frys.

SÄLLSKAPSRUM

Parkettgolv och vita väggar. Utgång till stor balkong.

SOVRUM

Parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM

Parkettgolv och vita väggar.

BADRUM

Helkaklat med dusch, toalett och handfat. Spotlights i taket och golvvärme.

BADRUM

Helkaklat med dusch, toalett kommod, spegelskåp, tvättmaskin samt torktumlare. Spotlights i taket och golvvärme.

Fakta
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Folkungavägen 2A
Postadress
23734 Bjärred
Område
Bjärred
Kommun
Lomma
Lgh.nr
5-1102
Boarea
86 m²
Antal rum
3 rum och kök
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2022
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk
Våningsplan
Våning 2. Hiss finns.
Balkong
Ja
Övriga utrymmen
Källarförråd finns.

Energideklaration

Föreningen
Namn
Brf Residentet
Byggnadsår
2022
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Org.form
Bostadsrätt
Org.nummer
769638-7864
Antal lägenheter
38 st
Antal lokaler
9 st
Ekonomi
Månadsavgift
3 816 kr/mån inklusive vatten. Värme, hushållsel och bredband tillkommer.
Pantsatt
Nej

Driftskostnader per år

Övrigt
5 700 kr
Summa
5 700 kr
Driftskostnader som bostadsrättshavaren skall svara för utöver årsavgiften, bedöms uppnå till ca 475 kr/månad och lägenhet, avvikelser av de individuella uppmätta kostnaderna kan förekomma. Bostadsrättsföreningen debiterar den enskilde bostadsrättshavaren dessa kostnader efter individuell förbrukning.
Området
Bjärred är en tätort belägen i Lommabukten, i Lomma kommun. Orten ligger ca 10 km väster om Lund och fem km norr om Lomma. Bjärred växte upp som badort till Lund kring slutet av 1800-talet och består idag av fyra områden; Löddesnäs, Borgeby, centrum samt Haboljung och Gamla Bjärred. I Löddesnäs finns ett vackert natturreservat och ängsområdet Gyllins ängar. Ett långt härligt promenadstråk tar dig längs kusten och bjuder på vacker utsikt över Öresund. I norra delen av orten rinner Lödde å ut i Öresund och strax intill ån ligger ett fågelskådartorn. Stranden i Bjärred är långgrund och en av Sveriges längsta badbryggor leder här ut till Bjerreds Saltsjöbad – kallbadhus & restaurang. En bit från bryggan ligger också den omåttligt populära Sommarkiosken dit människor från hela kommunen vallfärdar under sommaren. I Bjärred finns både skola och idrottshall, och Lomma kommun är känd som en av Sveriges bästa skolkommuner.
Dokument

Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare Victor Jörgensen Reg fastighetsmäklare/delägare [email protected] 076-112 04 14

Vill du veta mer om denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig.