Hem med karaktär

Precis som ni, älskar vi hem med karaktär. Hus, våningar, vindar, kojor och slott som gnistrar lite extra. Hem som är älskade och levda i.

Vi har sedan 1986 sålt de vackraste bostäderna på samma adresser, år efter år. Vi vågar påstå att ingen annan mäklarfirma i Skåne skrivit fler avtal än vi på ”våra” adresser. Vi är inte mäklarfirman för alla, men vi är det om du har ett hem med karaktär. Allt annat tackar vi ödmjukt nej till.

Ett starkt varumärke. En tydlig profil. Omsorg om varenda detalj. Det är Bolaget.

Utsikt Malmö
Innegård

Vårt team

"Som ett kugghjul där alla unika kompetenser sätts samman till en perfekt fungerande enhet. Först då når man ett teams högsta potential."

Vi är ett välsvarvat team, alla handplockade med sin speciella kompetens och uppgift, där varje person besitter en specialkompetens vilket självklart gynnar försäljningen.

Våra fastighetsmäklare agerar bara i en roll, de är fastighetsmäklare och gör ingenting annat än att förmedlar bostäder, vägleder och möter kunder.

Våra stylister gör ett otroligt viktigt arbete i din bostad innan fotografering och sammanställer en åtgärdsplan för varje kund, helt kostnadsfritt. Allt för att skapa de bästa förutsättningarna för de bästa miljöerna. Våra fotografer arbetar exklusivt för oss, med tusentals bostadsfotograferingar i bagaget. Vår skribent/kommunikatör ser till så att alla pusselbitar sammanfogas till ett riktigt snyggt paket.

Att synas

Självklart väljer vi digitala kanaler för att synas kraftfullt men har också satsat på Malmös läckraste adress mitt på gågatan med fantastiska exponeringsmöjligheter. Butiken bjuder in till flera härliga möten - vi har folk hos oss dagarna i ända som gärna pratar/ söker boende!

Vi är brutalt ärliga. Det innebär också att vi hellre tackar nej till ett uppdrag som vi är tveksamma till att lyckas med. Vi vill bara ha nöjda kunder.

Funderar du på hur mycket ditt boende kan vara värt?

Oavsett om du ska sälja eller bara är nyfiken på vad den är värd gör vi gärna en kostnadsfri värdering. Slå oss en signal på 040-10 11 00 och boka en tid eller fyll i formuläret så blir du kontaktad inom kort.