Sara Jönsson Blivande fastighetsmäklare
Altin Shatri Blivande fastighetsmäklare
Carolina Romare Fotograf
Louise Weibull Fotograf

Historia

I en liten lägenhet mitt i Malmö, med köpekontrakt från bokhandeln, gula notisar på köksfönstret som kundregister och utan befintliga affärssystem – det var startskottet för Bolaget 1986.

På Kalendegatan var vi kanske en av de första med mäklarbutik i gatuplan redan i slutet på 80-talet, och definitivt de enda som hade kalligrafiskrivna beskrivningar i guldramar med Polaroidfoto på fasaderna. Flipperspel fanns på plats.

I ett samarbete med en möbelproducent 1990 fick alla kunder som lämnade försäljningsuppdrag till oss en ny soffa. Den morgonen ringlade kön utanför kontoret långt bort till nästa kvarter – vilken succé!

Vi satsade på stora skyltfönster på Stortorget, Coca-Colamaskin för våra kunder och en gigantisk whiteboardtavla med alla hem till salu. I fina rader skrev vi varje vecka om ”objektslistan”, de som kommit till fick sin plats, och de som sålts suddade vi bort. Och tavlan var stor, vi stod på stege för att nå ända upp! VHS-band med adresser stod på rad i vår kundlounge så kunde man se våra boenden på video på TV. Internet var ännu långt borta, och vi hittade våra egna lösningar.

1994 erbjöd vi som första fastighetsmäklare i hela Sverige stylingkonsultationer, vilket tog våra kunders boenden till nya nivåer. Samtidigt började vi jobba med professionella fotografer och mäklarna slapp springa runt med kameror i sina väskor. Även på sociala medier var vi snabbt framme och det är idag ett av våra viktigaste verktyg i marknadsföringen.

Sedan dess har utvecklingen gått snabbt med affärssystem och digitalisering. Vi använder oss utav de vassaste verktygen och adderar också innovativa egna. Idag sitter vi i stort butikskontor på gågatan med fantastisk exponering av våra boenden. Det som dock aldrig förändrats är vårt hjärta för både verksamhet och kunder, lika varmt nu som för snart 40 år sedan.

Karriär

Om du vill arbeta på ett företag där karaktär, kvalitet och kreativitet är grundbultarna så tänker du kanske som vi. Att få förmedla hem med karaktär och ägna sig 100 % åt att vara mäklare gör att du helt enkelt arbetar med det du är bäst på.

Vårt back-office team sköter allt det andra. Det ger dig stora fördelar.

Hos oss får du karriärsmöjligheter.

Vårt kontor ligger mitt i Malmö, och våra kunder väljer ofta oss för vår styrka i kompetens och skräddarsydda upplägg. Vi jobbar inte med områdesindelningar, utan dina styrkor kan ta dig vart du vill.

När du som framgångsrik fastighetsmäklare känner att det är dags att ta nästa steg kan vi erbjuda dig partnerskap med bra villkor, och spännande möjligheter.

Inom en snar framtid kommer vi även att kunna erbjuda dig som vill ha ett eget kontor i Bolagets anda möjligheten att vara din egen i ett större sammanhang. Styrkan som vårt varumärke och koncept innebär ger dig fina förutsättningar.

Vi jobbar med hem som gnistrar lite extra. Det vill vi också att du gör. Kontakta gärna Victor Jörgensen för att veta mer. Du når Victor på 076-112 04 14 alternativt [email protected].