Västra Hamnen

Einar Hansens esplanad 34

Typ
Bostadsrätt
Boarea
35 kvm
Antal rum
1.5 rum
Månadsavgift
3 225 kr/mån
Pris
1 895 000 kr
Bilder Bostaden Visning Ritning Karta

Moderna och minimalistiska 35 kvadrat med en öppen planlösning bidrar till en mycket luftig och ljus känsla, den härliga balkongen mot gården förlänger sällskapsytan. Köket har släta vita luckor, grå bänkskiva, generösa arbetsytor och genom samtliga rum löper en vit laserad ekparkett. Bakom en vägg med ljusinsläpp finns den rymliga sovalkoven. I lägenheten finns även bra och rymlig förvaring bakom skjutdörrspartier, tvättmaskin och torktumlare i stilrent badrum med dusch. Sjuvåningshuset på Einar Hansens Esplanad 34 har en industriell betonggrå fasad med runda ljusinsläpp och partier av olivgrön klinkers. I föreningen finns grön innergård med fina sittplatser och träningsmöjligheter, garage och en övernattningslägenhet. I kvarteret Parken står hållbarhet i fokus - solceller skapar energi på taken och här finns bilpool eller cykelpool med lådcyklar att tillgå. Med några minuters promenad ner till havet och en kort cykeltur till City är läget perfekt. Bussförbindelser finns utanför porten och Västra hamnen erbjuder trevliga restauranger, caféer, bekvämligheter såsom livsmedelsbutiker, apotek och bibliotek och så förstås närheten till ett dopp i Öresund!
Rumsbeskrivningar

HALL

Parkettgolv och vita väggar. Goda avhängningsmöjligheter.

SÄLLSKAPSRUM

Parkettgolv och vita väggar. Utgång till generös balkong.

KÖK

Parkettgolv och vita väggar. Vit köksinredning och mörk bänkskiva. Fyll maskinell utrustning i form av kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, mikrovågsugn och fläkt.

SOVALKOV

Parkettgolv och vita väggar.

BADRUM

Helkaklat badrum med duschhörna, kommod, spegelskåp, toalett och tvättmaskin/torktumlare.

Fakta
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Einar Hansens esplanad 34
Postadress
21176 MALMÖ
Område
Västra Hamnen
Kommun
Malmö
Boarea
35 m² (föreningens information)
Antal rum
1.5 rum och kök
Månadsavgift
3 225 kr/mån inklusive värme, vatten och bostadsrättstillägg. Ett obligatorisk tillägg tillkommer för fiberoptisk TV, bredband och telefoni (exkl. samtalsavgifter) om ca 120 kr/månad. Föreningen har gemensam el. Medlemmen debiteras utefter faktisk förbrukning.
Pris
1 895 000 kr
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2024
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk ventilation
Våningsplan
Våning 5 av 7. Hiss finns.
Balkong
Ja
Övriga utrymmen
Förråd finns till lägenheten.

TV- och internetanslutning

Bredband: Föreningen har TV och bredband via Tele2. Ett obligatoriskt tillägg om 122 kr/mån tillkommer på avin..

Energideklaration

Status
Utförd
Primärenergital
53 kWh/m2/år
Energiklass
B
Föreningen
Namn
Brf Jogga
Byggnadsår
2024
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Org.form
Bostadsrätt
Org.nummer
769640-6441
Antal lägenheter
89 st
Antal lokaler
1 st
TV/bredband
Föreningen har TV och bredband via Tele2. Ett obligatoriskt tillägg om 122 kr/mån tillkommer på avin.
Parkering
Föreningen har 26 parkeringsplatser i garage i gemensamhetsanläggning som kan nyttjas till en kostnad om ca 1 000 kr/månad. Parkeringsplatserna kommer finnas tillgängliga vid sista inflyttningsdagen i Brf Jogga, beräknat april 2024. I garaget finns även förråd för cyklar. Föreningens fastighet har enligt nyttjanderättsavtal möjlighet att hyra 5 parkeringsplatser på fastigheten Hordaland 1 i 25 år från att slutbesked erhållits.
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Jogga registrerades 2021. I föreningen finns 89 lägenheter fördelade på två trappuppgångar i ett flerbostadshus med åtta våningar. Samtliga lägenheter upplåts med bostadsrätt och en lokal med hyresrätt. Föreningen innehar marken med äganderätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Nabo.
Ekonomi
Månadsavgift
3 225 kr/mån inklusive värme, vatten och bostadsrättstillägg. Ett obligatorisk tillägg tillkommer för fiberoptisk TV, bredband och telefoni (exkl. samtalsavgifter) om ca 120 kr/månad. Föreningen har gemensam el. Medlemmen debiteras utefter faktisk förbrukning.
Andel i föreningen
0.7562%
Indirekt nettoskuldsättning
597 549 kr
Pantsatt
Nej

Driftskostnader per år

Hushållsel
2 500 kr
Försäkring
2 000 kr
Summa
4 500 kr
Området
Till Västra hamnen kommer besökare från hela världen och imponeras av spännande arkitektur, havsnära boenden och inte minst Turning Torso med sina 190 meter över havet. Byggnaden är ritad av den omtalade spanske arkitekten Santiago Calatrava. Området fick ett rejält uppsving när det 2001 fick agera värd för den europeiska bostadsmässan. Då uppfördes en helt ny stadsdel med innovativa miljölösningar och en helt ny stadsmiljö. Sedan dess har området vuxit och mysiga restauranger ligger på rad längs med vattnet. Sundspromenaden är en favorit för både stadsbor och turister sommartid. Inne i kvarteren imponerar den vackra och spännande utformningen som Västra Hamnen har fått. Området bjuder på all tänkbar service – goda kommunikationer, butiker, skolor och förskolor. Endast ett par minuter från city och med Öresund som närmsta granne!
Dokument
Ansvarig mäklare Victor Jörgensen Reg fastighetsmäklare/delägare [email protected] 076-112 04 14

Vill du veta mer om denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig.

Funderar du på hur mycket ditt boende kan vara värt?

Oavsett om du ska sälja eller bara är nyfiken på vad den är värd gör vi gärna en kostnadsfri värdering. Slå oss en signal på 040-10 11 00 och boka en tid eller fyll i formuläret så blir du kontaktad inom kort.