2023 års mest klickade bostäder

Publicerad den 5 Jan 2024

2023 - ett spännande år - vad gillade ni mest?

Ett år är till ända och ett nytt ligger framför oss. Det är märkligt att just det scenariot sätter i gång så mycket i både huvud och kropp.

Man kavlar upp ärmarna. Känner sig taggad. Lovar sig ännu bättre resultat. Kanske också att vara snäll mot sig själv. Mår man bra så presterar man bra.

Äntligen är ränterallyt över, och prognoser om flertalet räntesänkningar ger gott hopp. Vi är förhoppningsfulla inför 2024!

Som vanligt summerar vi året genom att mäta vilka hem som fått mest aktivitet i våra sociala kanaler - varsågoda!

På plats nummer 1 kommer Hassle skola!

Det här känns ända in i ryggmärgen, fantastiskt vackert, känslosamt och med respekt för både arkitektur och natur. Nyfiken på mer? Kika in här!

På andra plats kommer Kastellgatan 8

En fantastiskt smakfull, lekfull, harmonisk 20-talsvåning på älskade Davidshall. Avslappnad skön mix med pampig arkitektur, modern design och konst. Nyfiken på mer? Kika in här!

Som trea placerar sig Bodekullsgatan 31!

Coolt, kaxigt, unikt i en före detta butikslokal - ja vi förstår att den här klickades hej-vilt! Arkitektoniskt spännande med nivåskillnader och smarta lösningar.

Ja varsågoda - här kommer resten!

Plats nummer fyra - Östra Rönneholmsvägen 3

Det här var våningen med klassiska drag, mjuka kulörer och allt med det enkla 30-talets arkitektur. Väldig harmoni! Kika vidare här!

Femte plats tar Verkstadsgatan 1!

Den här blev en av mina personliga favoriter. En våning med de allra enklaste material och färger som harmonierar väl med varandra. Det känns mjukt, behagligt och underbart! Här kommer hela härligheten!

Plats nummer sex - Industrigatan 4!

Malmö skofabrik, anno 1907 har omvandlats till cityvåningar med spännande arkitektur. Välvda tak, gjutjärnspelare, putsade väggar - en aningen New York-känsla. Välkommen in!

På plats nummer sju - Västergatan 30!

Oj, den här ligger på top-tio, trots att den nyligen lanserats! En sagolik våning på Gamla Väster, i ett hus uppfört 1890. Mjukt, naturligt, smakfullt och med en självklar, "osnobbig" elegans. Här tittar man länge på interiör, fina detaljer och materialval. Till salu just nu , kika in!

Takvåningen med terrass tar plats åtta - Davidshall!

Ja vem vill inte bo på Davidhall med takterrass och bjälkar i en vindsvåning! Här samsas snygga material, en ton av lyxig cityvåning och en magisk utsikt över innerstans takåsar. Terrass, vem önskar sig inte det. Till salu just nu - njut här!

Plats nummer nio - den eleganta med utsikt över Slottsparken!

Om man någon gång ska använda ordet elegant eller klassisk så är det nu. 230 alldeles magiska kvadrat anno 1896. Så vackert, väl omhändertaget och med respekt för svunna tider. Salonger i fil över hörna, parkutsikt och utsökta detaljer.

Varsågoda - det här är bländande!

På tionde plats kommer Amiralsgatan 7 - färgfylld livsglädje!

Sent 1800-tal med alla sekelskiftets attribut som blandas med kraftfulla färgklickar, en härlig lekfullhet och en familjär ton. Njuter speciellt av mycket textiler, spännande detaljer och en massa gröna växter. Välkomna in - till salu just nu!

Vilka hem! På vår hemsida kan du njuta av massor av hem som kan ge både inspiration, idéer och en tydlig indikation om vilken typ av bostäder vi jobbar med. Funderar du på hur vi jobbar och på vilket sätt vi skiljer oss från den vanliga mäklartjänsten? Då hör du av dig.