Som ett eget litet hus

Publicerad den 19 Oct 2023

På Guldsmedsgatan...

...nummer 4 på Rosenvång har vi precis sålt en fyra i ett otroligt vackert hus från det ljuva 20-talet. Klassiskt med spröjsade fönster, putsad fasad och en sagolik trädgård. Huset är uppdelat på sex stycken bostadsrätter och alla har tillgång till den fantastiska trädgården som sköts gemensamt.

Vilken chans att få kanske både njuta av och lära sig mer om odling och trädgård. Frisk luft, sköna sommarkvällar, kanske nya vänner? Kvällar ute istället för inne, krocket och kubb, grill och drinkar? Drömmen skulle vi säga!

Full av glädje

Även om insidan inte helt kunnat behålla det fina 20-talets original är känslan både lätt och tilltalande. Ljusa färgval, det drar mot citrongult, gör sig perfekt till solen som strålar in genom fönstret. Man blir glad av alltihop när man kommer in! Våningen fördelar sig på två plan och känns riktigt mycket som ett eget litet hus. Utanför fönstren är känslan av grönskan ständigt närvarande.

 Kompromisser och ambitioner

För att bo här krävs det kanske att man är villig och hyfsat intresserad av att lägga tid på att arbeta i trädgården. För vissa inte alls tänkbart, medan det för många andra är rena drömmen. Man kanske inte heller kan vara den personen som måste ha det på ett visst specifikt sätt, utan får kompromissa och generöst dela både andras viljor och ambitioner. Men som sagt - ett magiskt hus i underbar miljö!

Mäklare: Amanda Patrolea Styling: Marie Tillqvist