Gamla Väster

Gråbrödersgatan 7

Typ
Bostadsrätt
Boarea
83 kvm
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
4 903 kr/mån
Pris
5 795 000 kr
Bilder Bostaden Visning Ritning Karta

Anrika hotell Astoria på Gamla Väster har omvandlats till fjorton exklusiva lägenheter. Ett dekorativt stengolv i entrén tillsammans med putsade väggar och ledstänger av mässing sätter stämningen på vägen upp. Väl inne blir vi fortsatt imponerade. Här är elegant, ljust och något alldeles extra! Anno 1930 med sin forna charm i tre rum och kök har spännande vinklar och en fin nordisk prägel. 83 kvadrat av noga utvalda material, lyxig finish och en varsam men själfull inredning. Allt känns genomtänkt in i minsta detalj. Mörk ek som golv bildar en vacker bas till krispigt vita väggar och sandfärgad platsbyggd inredning. Gardiner från golv till tak ramar in ett vackert sällskapsrum. Det generösa köket med gårdsvänd balkong blir ett naturligt hjärta i våningen, här finns en härlig matplats och ett stilfullt kök med släta luckor tillsammans med bänkskiva av sten. Därtill två rymliga sovrum. En speciell upplevelse väntar i det runda badrummet som är placerat i det gamla trapptornet. Gamla Västers vänliga kullerstensgator har perfekt läge mellan City, Slottsparken och Malmö Central med vackra kanaler som omringar. Varmt välkomna till en våning med mycket karaktär!
Rumsbeskrivningar

HALL

Fiskbensparkett från Tarkett samt ljusa väggar. Hatthylla.

TAMBUR

Ljusa väggar och gediget med förvaring i form av platsbyggda garderober från Marbodals serie "Arkitekt Plus". Platsbyggd förvaring samt tvättpelare med tvättmaskin- och torktumlare.

KÖK

Ljusa väggar och fiskbensparkett från Tarkett. Kök från Marbodal (Arkitekt Plus) i sandfärg. Bänkskiva i kvartskomposit. Full maskinell utrustning i form av induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, diskmaskin och kyl- & frys. Utgång till balkong mot gården.

SOVRUM 1

Fiskbensparkett från Tarkett och ljusa väggar. Platsbyggda garderober från Marbodal.

SÄLLSKAPSRUM

Fiskbensparkett från Tarkett och ljusa väggar. Gedigen sällskapsyta.

SOVRUM 2

Fiskbensparkett från Tarkett och ljusa väggar. Platsbyggda garderober från Marbodal.

BADRUM

Badrum med unikt rundade väggar. Helkaklat med ljus klinker och ljust kakel. WC, dusch, handfat, kommod, vägghängd förvaring och handdukstork.

Fakta
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Gråbrödersgatan 7
Postadress
21121 Malmö
Område
Gamla Väster
Kommun
Malmö
Lgh.nr
A202
Boarea
83 m² (föreningens information)
Antal rum
3 rum och kök
Månadsavgift
4 903 kr/mån inklusive Inklusive värme, vatten och fast elnätsavgift.
Pris
5 795 000 kr
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2022/2023
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
Våning 2 av 5. Hiss finns.
Balkong
Ja
Föreningen
Namn
BRF Studio Astoria
Byggnadsår
2022/2023
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Org.form
Bostadsrätt
Org.nummer
769639-9372
Ekonomi
Månadsavgift
4 903 kr/mån inklusive Inklusive värme, vatten och fast elnätsavgift.
Andel i föreningen
8.24741%
Andel av årsavgift
8.82727%
Pantsatt
Nej
Området
Gamla Västers kvarter ligger mellan Stortorget, Kungsparken och kanalen. Området är litet men älskat och eftertraktat. På 1800-talet beboddes husen i stor utsträckning av hantverksarbetare och människor med låg socioekonomisk status. Av denna anledning drabbades stadsdelen inte så hårt av de saneringar som genomfördes i Malmö i slutet av 1800-talet. Idag anses de kullerstenslagda gatustråken vara mycket charmiga och här ligger flertalet mysiga restauranger och caféer. Längs de små pittoreska gatorna sträcker sig stockrosorna stolt och rosor klättrar längs fasaderna. Det här är ett område med stort kulturvärde och svårslagen charm!
Dokument
Ansvarig mäklare Victor Jörgensen Reg fastighetsmäklare/delägare [email protected] 076-112 04 14

Vill du veta mer om denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig.

Funderar du på hur mycket ditt boende kan vara värt?

Oavsett om du ska sälja eller bara är nyfiken på vad den är värd gör vi gärna en kostnadsfri värdering. Slå oss en signal på 040-10 11 00 och boka en tid eller fyll i formuläret så blir du kontaktad inom kort.