Gamla Väster

Hjulhamnsgatan 8

Typ
Bostadsrätt
Boarea
64 kvm
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
4 242 kr/mån
Pris
0 kr
Bilder Bostaden Visning Ritning Karta

Mitt i city bland anrika byggnader finner vi moderna kvadrat i unikt läge! Vi tar hissen upp till andra våningen på Hjulhamnsgatan 8, här i hörnläge med utgång till egen terrass och den gemensamma innergården vilar 64 kvadrat som disponeras på två rum och kök. Vitt, fräscht möter varm ekparkett och breda fönsterpartier i tre väderstreck. Sällskapsytan med integrerat kök har utsikt ut över kullerstenstorget nedanför och ut mot innergården. Ett gårdsvänt sovrum har breda fönsterpartier och inbyggda garderober. Badrummet är ljust och har fin inredning från Vedum och badkar med duschvägg. Här finns både tvättmaskin och torktumlare. I föreningen erbjuds övernattningslägenhet och egen spaavdelning förutom den upphöjda innergården med boulebana och sittplatser. Varmt välkommen till ett modernt och praktiskt boende, mitt i city!
Rumsbeskrivningar

HALL

Mörkt klinkergolv och ljusa väggar. Förvaring bakom skjutdörrar.

INRE HALL

Parkettgolv och ljusa väggar.

VARDAGSRUM

Parkettgolv och ljusa väggar. Utgångs till stor uteplats.

KÖK

Parkettgolv och ljusa väggar. Vit köksinredning och grå bänkskiva. Maskinell utrustning i form av kyl/frys, integrerad diskmaskin, spishäll, ugn och fläkt.

SOVRUM

Parkettgolv och ljusa väggar. Förvaring bakom skjutdörrar.

BADRUM

Helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin, torktumlare, kommod, wc och badkar med glasvägg.

FÖRRÅD

Förråd finns på våning 1.

Fakta
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Hjulhamnsgatan 8
Postadress
21134 MALMÖ
Område
Gamla Väster
Kommun
Malmö
Lgh.nr
331-A15
Boarea
64 m² (föreningens information)
Antal rum
2 rum och kök
Månadsavgift
4 242 kr/mån inklusive I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg tillkommer om 100 kr/månad för bredband 500 Mbit/s fiberoptiskt bredband och telefoni (exkl. samtalskostnad).
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2008
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Våningsplan
Våning 2 av 6. Hiss finns.
Uteplats
Ja

Energideklaration

Status
Utförd
Föreningen
Namn
Brf Gyllenstjärnan
Byggnadsår
2008
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Org.nummer
7696138762
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Om föreningen
Den slutgiltige köparen ombedes själv att bekräfta följande information med föreningens styrelse. Besök gärna föreningens hemsida för mer information www.gyllenstjarnan.bostadsratterna.se

Brf Gyllenstjärnan omfattar tre hus med totalt 73 lägenheter med bostadsrätt och en butikslokal med hyresrätt. Till föreningen hör adresserna Skomakaregatan 4 samt Hjulhamnsgatan 6-8. Föreningen äger marken. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Nabo.

I föreningen finns en stor stenlagd innergård med utomhusmöbler, boulebana och grönskande planteringar. På innergården finns även cykelställ under tak.

Tvättmöjligheter finns i samtliga lägenheter. I föreningen finns en övernattningslägenhet som kan hyras till en kostnad om ca 300 kr/dygn. Det finns även en spaanläggning med bastu, jacuzzi, relaxstolar och pentry att tillgå för de boende mot en kostnad om ca 250 kr/tillfälle. Anläggningen ligger på gårdsplan och har utgång till en underbar terrass att koppla av och möta solens strålar på.

RENOVERINGAR
2013 reparerades fjärrvärmesystemet.
2015 genomfördes en OVK-besiktning med godkänt resultat.
2019 sågs växtligheten på gården över.
2023 har spaanläggningen renoverats med ny jacuzzi och dusch.

Föreningen har beslutat att uppdatera värme- och ventilationssystem under 2023.

PARKERING
I huset finns ett garage som ägs och förvaltas av Aimo-park , detta kan nås direkt med hissen. I övrigt råder betalparkering i området, för mer information se www.malmo.se

TV & BREDBAND
Föreningen är ansluten till fiberoptisk TV fiberoptiskt bredband 500 mbit/s och telefoni via Tele2.
Ekonomi
Månadsavgift
4 242 kr/mån inklusive I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg tillkommer om 100 kr/månad för bredband 500 Mbit/s fiberoptiskt bredband och telefoni (exkl. samtalskostnad).
Andel av årsavgift
1.12884%
Pantsatt
Nej
Området
Gamla Västers kvarter ligger mellan Stortorget, Kungsparken och kanalen. Området är litet men älskat och eftertraktat. På 1800-talet beboddes husen i stor utsträckning av hantverksarbetare och människor med låg socioekonomisk status. Av denna anledning drabbades stadsdelen inte så hårt av de saneringar som genomfördes i Malmö i slutet av 1800-talet. Idag anses de kullerstenslagda gatustråken vara mycket charmiga och här ligger flertalet mysiga restauranger och caféer. Längs de små pittoreska gatorna sträcker sig stockrosorna stolt och rosor klättrar längs fasaderna. Det här är ett område med stort kulturvärde och svårslagen charm!
Ansvarig mäklare Elin Olsson Reg fastighetsmäklare [email protected] 076-492 18 19

Vill du veta mer om denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig.

Funderar du på hur mycket ditt boende kan vara värt?

Oavsett om du ska sälja eller bara är nyfiken på vad den är värd gör vi gärna en kostnadsfri värdering. Slå oss en signal på 040-10 11 00 och boka en tid eller fyll i formuläret så blir du kontaktad inom kort.